Hirdetés

Két új játék csatlakozik az Xbox Game Passhez, egyiket sem úszod meg szárazon

|

Az egyikben lovecrafti istenségként irányíthatod a mélységi szörnyetegeket, a másikban halak orra elé lógatsz ínycsiklandó csalit.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass kínálata ezúttal két meglehetősen érdekes címmel bővül mind PC-n, mind Xboxon. Ha rendelkezel az előfizetéssel, akkor holnaptól szabadon pörgetheted majd a Fishing Sim World: Pro Tourt és a Sea Saltot. A hétvégére mindkettő tökéletes kikapcsolódást nyújthat, már ha a csápos horrorszörnyek irányítása pihentető időtöltésnek hangzik számodra.

Hirdetés

A Sea Salt ugyanis egy régi istenség szerepébe helyez, aki megidézhet és irányíthat leírhatatlan külsejű rémségeket. Műfaját tekintve akció-stratégia hibridről beszélünk, amiben az emberlakta területek elfoglalása lesz a feladatod. Nagyon különleges játék ez, mindenképpen megér egy próbát.

A Fishing Sim World: Pro Tour ennél egy fokkal könnyedebb kikapcsolódást ígér, bár van aki ezt is véresen komoly kihívásnak veszi. Címéből kitalálhattad, hogy versenyhorgászat vár rád a letöltés után, aminél kevés pihentetőbbet tudunk elképzelni az Xbox előtt ülve.

Mindkét játék holnaptól lesz elérhető minden Xbox Game Pass előfizető számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)