Hirdetés

Xbox Lite 2013 végén, Xbox Next utána?

|

MS Nerd egy igen jólértesült blogger - sokszor bizonyította már, hogy kiszivárogtatásai valós projecteken, létező terveken alapulnak.

Hirdetés

Ezúttal két készülékről beszélt: Xbox Lite és Xbox 720 néven illetve ezeket. 

Az Xbox Lite egy 100 dollár közeli, ARM proci alapú készülék lenne, hasonlóan az Apple TV-hez. MS Nerd már Xbox Loop néven említette ezt a készüléket novemberben, amikor egy kisebb, olcsóbb és Kinectet kezelő konzolt írt le. 

Ezt követően jelenik majd meg az Xbox Next, amelyet közkeletűen Xbox 720 néven illetnek - ez lesz az Xbox 360 igazi követője. A készülék ugyanúgy szól majd a hardcore, mint a casual játékosoknak, mint elődje - erősen kihasználva a Kinectet. MS Nerd szerint az új Kinect 2015-ben jelenik majd meg. 

Még egy hír MS Nerdtől - egy hónap múlva kiszáll a gamer bizniszből, így lehet, hogy ez volt az utolsó kiszivárogtatása, akár igaz, akár nem...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)