Hirdetés

Xbox Live - a februári ingyenes játékok

|

A Microsoft bejelentette a Games with Gold promóció februári játékait. Az egyik, ahogy vártuk, a Dead Island lesz, de mi a másik?

Hirdetés

Pár órája jött az infó, hogy az Xbox Live Gold előfizetők február elseje és tizenötödike között ingyen tölthetik majd le a Dead Islandet.

Percekkel ezelőtt megtörtént a hivatalos bejelentés is, miszerint a Games with Gold promócióban a hónap első felében a Dead Islandet, a második felében, február 16-tól pedig a Toy Soldiers: Cold Wart kapja minden Goldos. Előbbi digitálisan 2990 forintba, utóbbi pedig 3790 forintba kerül, úgyhogy ismét nincs okunk szomorkodni. Reméljük, a Microsoft márciusban is folytatja az „Egy Games on Demandes játék - egy XBLA-s játék” sémát, és március elsején is valami hasonlóan jót kapunk.

Ugye most mindenki nagyon örül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)