Hirdetés

Egy kiszivárgott videó mutatja be az új Xbox Live avatarszerkesztőt

|

Az új avatárok kapcsán rengeteg testreszabási lehetőség a rendelkezésünkre áll majd. Ezekből láthattunk egy apró szeletkét a videónak köszönhetően.

Hirdetés

Egy korábbi, Microsoftnál dolgozó tervező úgy döntött, hogy feltölti a munkáját a YouTube-ra, amit aztán a ResetEra fórumozói meg is találtak. Azóta a videót leszedette a kiadó, de ami egyszer felkerül az internetre, az bizony ott is marad.

Hirdetés

A videó megmutatja, hogy milyen kategóriákban alakítgathatjuk a figuránkat. Testalkattól a körmökig mindent lehet állítgatni.

Az új rendszert először tavaly az E3 alatt mutatta be a Microsoft, és akkor még 2017-es őszi megjelenés volt a terv. A rendszert azóta eltolták, és még mindig nem tudjuk, hogy pontosan mikorra. Az legalább biztosnak tűnik, hogy az új avatárok Xbox mellett Windows 10-en is felbukkannak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)