Hirdetés

Games with Gold - Star Wars játékot is kapunk novemberben

|

Az elmúlt néhány hónap felhozatalához képest most egész jó játékok járnak az Xbox Live Gold előfizetőinek.

Hirdetés

Az őszi szezon közepén persze mindenki az újdonságokra figyel, de sose baj, ha tudjuk növelni azon játékaink számát, amiket talán soha nem veszünk elő. A Game Pass beröffentése ellenére továbbra is szórja a goldosoknak (és a Game Pass Ultimate-eseknek, akik ugye goldosak is egyben) az ingyen játékokat a Microsoft, novemberben is négy ajándékot kapnak.

Hirdetés

November 1-jétől a Sherlock Holmes: The Devil's Daughtert és az eredeti xboxra megjelent, de a visszafelé kompatibilitás miatt One-on is játszható Star Wars Jedi Starfightert lehet letölteni, míg 16-ától a The Final Station és a JoyRide Turbo vár reánk. Utóbbi egyébként az egyik legjobb Mario Kart-klón, családdal, nem gamer barátokkal tökéletes élmény játszani.

A PlayStation Plus játékait itt találjátok, kevesebb, de picit ütősebb az ottani felhozatal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)