Hirdetés

Games With Gold - megérkeztek az áprilisi ingyenes játékok

|

Tegnap még csak pletyka volt, de most már mind a kettő áprilisi ingyenes játékot bejelentette Major Nelson.

Hirdetés

Megérkeztek az Xbox áprilisi ingyenes játékai. A pletyka igaznak bizonyult, mától ugyanis a Hitman széria legutolsó tagját tölthetjük le ingyen és 16-tól  pedig majd a Deadlight lesz az, amivel a Gold felhasználók elüthetik a hónap hátralevő részét.

A Hitman: Absolutiont április 15-ig, míg Randall Wayne vándorútját egészen a hónap végéig szerezhetjük majd be. Az Xbox Live Gold szolgáltatásának tagjai havonta két játékot kapnak meg ingyenesen és talán ez eddig a legerősebb hónap.

 

A Microsoft nemrég változást ígért az ingyenes játékok felhozatalának minőségében, úgy tűnik, hogy ezt most ténylegesen be is tartják, hiszen az Absolution AAA-címnek számít, és a Deadlight is egy kifejezetten jó játék. Emellett a két játékkal összesen majdnem 8000 forintot spórolhat meg az ember. Kíváncsian várjuk majd a felhozatalt az elkövetkezendő hónapokban.

Ti mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)