Hirdetés

Xbox Live Spring Sale - zuhannak az árak, mint a tavaszi eső

|

Alig jöttünk helyre anyagilag a múltkori leárazás után, a Microsoft ismét valami izgalmassal készül.

Hirdetés

Mostanában nagyon beindult a leárazásokkal a Microsoft. Ennek oka valószínűleg annyi, hogy javában készülnek az új Xbox (vagy Xbox 720, Durango, kinek hogy tetszik) bejelentésére, melyet minden bizonnyal áprilisban fognak megejteni, és szeretnék "kisöpörni a készletet".

Az Xbox 360 utolsó heteiben, mielőtt mindenki annyira rápörögne az új Xboxra, hogy már eszébe sem jutna a jelenlegi generációs konzolra játékot venni, az Xbox Live-on egy tavaszi leárazás veszi kezdetét. Március huszonhatodika és április elseje között az alábbi Games on Demandes játékokat és DLC-ket szerezhetitek be. Ahogy az az Xbox Live Ultimate Game Sale esetében is volt, a listán látható akciók közül nem biztos, hogy mindegyik érvényes lesz Magyarországon, de száz százalék, hogy lesz olyan, amire már most érdemes pontot vagy pénzt félre tenni. Április elsején újabb akciók lépnek életbe, többek között Arcade-es játékokat is beszerezhettek jókora kedvezménnyel, de erről csak később kapunk konkrét információkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)