Hirdetés

Xbox Live trükk...

|

Napi konzol híreinket ezennel szerintem ki is merítem, de úgy gondoltam, erről még érdemes tudnotok. Mint az közismert, az Xbox Live szolgáltatás elvi lényege, - túl azon, hogy egymással nyomulhatunk - hogy különféle extrákat tölthetünk le vele Xbox-os játékainkhoz. A Wolfenstein Xbox verziójához most kijött egy újabb pálya, mely elég nagy kavart keltett az éterben. Csupán azért, mert kiderült, hogy az extra pálya eredetileg is benne volt a játékban, csak el volt zárva a játékosoktól. Mondjuk ezen nem tudom, mi annyira idegesítő (bár ettől zeng a fél net), mert végülis így, vagy úgy mindenképpen új pályát kaptak a játékosok...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)