Hirdetés

Xbox Music - mától iOS-en, Androidon és a weben is

|

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox Music szolgáltatás mától iOS-re és Androidra, valamint böngészőből is elérhető.

Hirdetés

Az újdonságok a szolgáltatás első évfordulójának részeként érkeznek, de közrejátszik az Xbox Music lényegesen nagyobb Xbox One-os jelenléte is.

Mind az Android, mind az iOS applikáció megköveteli az úgynevezett Xbox Music Passt, ami nagyjából 10 dollárba kerül havonta. Az alkalmazások jelenleg nem támogatják az offline módban való lejátszást, de a Microsoft azt ígérte, hogy ez a funkció a következő hónapokban bekerül majd. 
Amellett, hogy jelenleg is elérhető 30 napos próbaverzió, a Microsoft havi 10 órányi ingyenes streamelést kínál a webappen keresztül, de csak a Windows 8 felhasználóknak.
 Emellett a Microsoft bejelentette a Pandora, Rdio vagy a Spotify rádióállomásokhoz hasonló, saját tematikus csatornáját is, ami még ez év folyamán elindul valamennyi platformon. A Bing hamarosan az Xbox Music-on is keresni fog. 
Az Xbox Music szolgáltatás legnagyobb vonzereje talán az Xbox integráció, főleg az Xbox One közelgő megjelenése miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)