Hirdetés

Már készül a következő Xbox?

|

Egy álláshirdetés szerint könnyen meglehet, hogy már most tervezési fázisban tart az Xbox One utódja.

Hirdetés

Nem titok, hogy a konzolgyártók folyton ismétlődő ciklusokban élnek, tehát szinte azonnal nekilátnak a következő generáció megtervezésének, amint sorozatgyártásba küldték a legújabb terméket.

A jelek szerint a Microsoft már a következő ciklus első fázisában tarthat, ugyanis a minap formatervezői állást hirdetett meg (miközben több ezer másik állás megszűnhet) a Devices-csoport Xbox formatervezés címszó alatt. Csapat épül, belsős, világszínvonalú, olyan emberekből, akik imádják a folyton átalakuló szórakoztatóipart, és olyan élményeket szeretnének nyújtani a felhasználók számára, amelyek harmonizálnak az fogyasztók elvárásaival. Céljuk a Microsoft következő generációs szórakoztató hardverének létrehozása.

Természetesen hiba lenne máris arra gondolni, hogy ennyi volt, az Xbox One még azelőtt lekerül a polcokról, hogy Magyarországon hivatalosan megjelenne. Nem vitás, hogy a PS4-hez képest lemaradt, de időarányosan jobban teljesít, mint az Xbox 360, tehát korántsem olyan borús a helyzet, mint azt egyesek előszeretettel hangoztatják. A hardvereszközök terén a versenyt egyébként is a PC-nyeri (a szoftverpiac viszont egészen más tészta) iparági elemzők szerint.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)