Hirdetés

Nem indul ma a kedvenc játékod Xbox One-on? A hiba nem a te készülékedben van!

|

Ma többen is keserűen tapasztalták, hogy egyes játékok nem képesek csatlakozni a szerverekhez, ezért el sem indulnak.

Hirdetés

Sokat törtük ma a fejünket HP-val, hogy mi lehet a gond, ugyanis egyikünk Xbox One-ján sem volt hajlandó elindulni a Burnout Paradise Remastered, pedig ma száguldozást terveztünk be. A szerverekre csatlakozás pillanatában a játék egyszerűen visszadobott bennünket a dashboardra. Ránéztünk ezután még pár címre, és a helyzet nem túl rózsás.

Hirdetés

Ugyanez volt például a helyzet a Forza Horizon 3 és a Forza Motorsport 7 esetében is. Azóta több fórum és közösségi oldalas csoport is megtelt a panaszokkal, volt akinek a FIFA-val van hasonló gondja, másoknál elvileg a GTA V sem megy, de egyértelműen a két legújabb Forzával kapcsolatban születik a legtöbb poszt - persze lehet, hogy csak ezekkel próbálták volna a legtöbben múlatni az időt ezen az esős hétvégén. Mivel egyelőre semmiféle hivatalos indoklás nem érkezett, sőt ezekben a pillanatokban is az xbox.com szerint rendben működik minden, nem tudjuk megmondani, hogy mikor állhat helyre a világ rendje. 

Addig is talán az lehet a legnagyobb segítség a játékostársaknak, ha kommentben megírjátok, titeket melyik játékok dobnak ki ma Xbox One-on a szervercsatlakozás pillanatában, ezt a hírt pedig megosztjátok a pajtásokkal. Így remélhetőleg jóval kevesebben kapnak majd agyvérzést, hiszen tudni fogják, a gond nem náluk van, hanem egy központi hiba miatt szívnak ezen a csodás szombati napon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)