Hirdetés

Xbox One - ebből a Best Buy fogyott ki

|

Az összes előrendelhető Xbox One elkelt Észak-Amerika szerte a Best Buy-nál, most mi lesz így velünk?

Hirdetés

Tegnap még arról számoltunk be, hogy a Sony gyártósorain lévő PlayStation 4-ek mind elkeltek a GameStopon keresztül, ma pedig máris elfogyott Microsoft Xbox One is.

Bár pontos számadatok sajnos nem állnak rendelkezésre, minden esetre jópofa egybeesés, hogy a konzolháború most az előrendelési fronton folytatódik, ráadásul egyetlen nap leforgása alatt.

Mind a PS4-et, mind pedig az Xbox One-t az E3 2013 konferencia óta lehetett előrendelni. Előbbi 400, utóbbi pedig 500 dolláros árfekvésben vékonyítja a pénztárcát.

A két tragikus hirtelenségű készlethiány ellenére más viszonteladóknál még természetesen elő lehet rendelni, és a sors fintora folytán az Xbox One még kapható a GameStopban, a PS4 pedig a Best Buy-ban. A Microsoft egyelőre nem adott tájékoztatást, mikorra tölthetik fel a „készleteket”. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)