Hirdetés

Xbox One - eladó achik az eBay-en

|

Ha Xbox One achievementet szeretnél, csak keresgélj az eBay-en! Úgy látszik, már bármit el lehet adni az interneten.

Hirdetés

Az eBay-en szinte mindent meg lehet kapni, amire a mai embernek szüksége lehet, így nem is olyan meglepő, hogy akár Xbox One achievementeket is vehetünk online.

Az Xbox One limitált "Day One" kiadásához jár egy exkluzív achievement, ami annak hivatott emléket állítani, hogy a vásárló már a kezdet kezdetétől részese az Xbox One élménynek. Néhány Xbox One vásárlót azonban nem hatotta meg a Microsoft gesztusa, és a Day One csomagjukhoz járó aktiváló kódot áruba is bocsátották az interneten.

A „Day One" achievement ára 30 és 50 dollár között ingadozik, ami nem nevezhető túl vészesnek (bár Xbox One-os játék ára valahol 80-90 dollár környékén van), ám ennél sokkal megdöbbentőbb, hogy úgy tűnik, van is rá kereslet.

Ti fizetnétek ennyit egy achievementért? 

  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)