Hirdetés

Mégsem vehetünk fel tévéműsort a jövőben Xbox One-nal

|

A jelek szerint a Microsoft kukázta a korábban beharangozott DVR funkció terveit, mégsem lehet majd az Xbox One konzolokkal tévéadást rögzíteni. Már az indoklás is megszületett.

Hirdetés

A Gamescom 2015-ön még hatalmas erőkkel hirdette a Microsoft, hogy érkezni fog egy előfizetéstől független DVR szolgáltatás az Xbox One konzolokra, melynek segítségével rögzíthetjük kedvenc tévéműsorainkat, sőt ezeket később bármilyen Windows 10-es eszközön meg tudjuk nézni. Nos, most jobb, ha mindezt elfelejtjük.

A Microsoft ugyanis megerősítette, hogy immár nem tervezik DVR funkcióval bővíteni az Xbox One-t. A redmondiak így indokolták meg döntésüket:

"Alapos megfontolás után úgy döntöttünk, felfüggesztjük az élő televíziós adást rögzíteni képes DVR szolgáltatás fejlesztését, és inkább arra fordítjuk a figyelmünket, hogy a rajongókat jobban érdeklő, játékélménnyel kapcsolatos újításokat indítsunk el Xbox One-on és Windows 10-en is."

Vagyis a Microsoft egyre távolabb kerül az Xbox One alapkoncepciójától, mely szerint egy multimédia központot akartak a nappalikba költöztetni, és inkább a játékokra koncentrálnak a jövőben. Valljuk be, ez nem rossz döntés még akkor is, ha így nem tudjuk majd felvenni konzollal az esti Vad angyalt. Pedig az egész még valahogy így indult 2013-ban:

Ti sajnáljátok, hogy mégsem lehet majd tévéadást felvenni a Xbox One konzollal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)