Hirdetés

Xbox One - ez már a jövő masinája

|

A Microsoft kiadott egy újabb videót a Xbox One-ról; most a Kinect, a SmartGlass és a jövő van terítéken.

Hirdetés

A Microsoft egy videósorozattal igyekszik eloszlatni az Xbox One-nal kapcsolatos kételyeinket, bemutatva a masina minden innovatív funkcióját.

Nem is olyan régen Major Nelson beszélt nekünk a barátlistánk átalakulásáról, ami egyébként tényleg sokkal jobb lett, később új dolgokat tudhattunk meg a multiplayer élményről és most érkezett egy újabb videó, amiben a Kinectről, a SmartGlassről és a felhőről lesz szó. Merthogy ez a gép a jövőre épít.

A felhő különösen fontos lesz az Xbox One számára, mert nem csak dedikált szervereket kapunk általa, hanem lényegében a világ összes Xbox One-ja a miénk lehet a használatával, mert amikor egy barátunknál jelentkezünk be, akkor a felhőben tárolt összes beállításunk, menükiosztásunk és mentésünk ott lesz. Az új Kinect is mindenféle csodára lesz képes; a hangirányítás nekem szimpatikus, mert pont annyira kényelmes, mind amennyire woodoo, de a szenzor még azt is képes megmondani, ha lokális multiplayer közben valakivel kontrollert cserélek. Nem különösebben hasznos, de érdekes funkció.

 

Az Xbox One magyar megjelenése még mindig kérdőjeles, ráadásul továbbra is kényes téma, hogy vajon a szórakoztatásra épített rendszer elemeiből mennyi lesz képes megmászni a vasfüggönyt. Mert ugye nekünk az amerikai focival, illetve a fantasy team-es cuccokkal nem lehet eladni egy konzolt.

Nektek hogy tetszik az Xbox One?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)