Hirdetés

Xbox One - minden, ami az Eurogamer Expo 2013-on kiderült

|

Már javában zajlik az idei Eurogamer Expo, ahol a Microsoft is jelen van, és meséltek is néhány apróságot az Xbox One-al kapcsolatban.

Hirdetés

Ismét kiderült, néhány apróság a Microsoft újgenerációs gépéről, hála a ma kezdődött Eurogamer Expónak. A legfontosabb ezek közül talán az alelnök, Phil Harrison kijelentése, miszerint az Xbox One életciklusa több mint 10 év lesz.

A rengeteg újdonság, mint a felhő technológia kihasználása (mely Phil szerint sokáig életben tartja majd a konzolokat) jelentősen meghosszabbítják az új generáció életét, így valószínűleg jóval tovább marad majd piacképes, mint elődje. Ha pedig már az újdonságokról beszélünk, Kinect fronton is vannak hírek.

 

Phil egy új videót mutatott a kameráról, amin a Kinect Sports Rivals volt látható, de az is, hogy az új eszköz képes lesz két ember hangját is feldolgozni egyszerre. Ráadásul a szenzor sötétben is feltudja majd dolgozni a szájmozgást. Amikor egy játékos arcát scanneli az eszköz, akkor 1400 pontban rögzíti azt, hogy a lehető legpontosabb legyen a feldolgozás.

A végére maradt az Xbox One videó rögzítő képessége, melynek hála (mint kiderült) akár videó kommentárt is fűzhetünk a jelenetek mellé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)