Hirdetés

Xbox One - adapter készül az X360-as headsetekhez

|

A Microsoft bejelentése szerint gőzerővel dolgoznak egy adapteren, amely lehetővé tenné, hogy Xbox 360-as fejhallgatóinkat az Xbox One érkezésével se kelljen nyugdíjaznunk.

Hirdetés

A közelmúltban hivatalosan is leleplezésre került az Xbox One konzolhoz készült Microsoft headset, amely szinte megszólalásig hasonlít az Xbox 360 headsetre. A redmondiak szeretnék elérni, hogy az újgenerációs masinánk esetében a korábban megvásárolt fejhallgatót is használhassuk egy adapter segítségével.

A hiánypótló eszköz lehetőségének ötlete az Xbox Support Twitter fiókján merült fel, ahol az illetékesek kikötötték, hogy bővebb információkkal csak röviddel az Xbox One megjelenése előtt szolgálhatnak. A jelenlegi álláspont szerint egyébként egyik Xbox kezdőcsomag sem tartalmazza a legutóbb bemutatott hivatalos headsetet, a Microsoft álláspontja szerint jobb lesz nekünk, ha a Kinectnek kiabálunk.

Szerencsére a perifériákat gyártó Mad Catz és a Turtle Beach cégek is jelezték, hogy az Xbox One konzolt sem fogják elhanyagolni, így azoknak sem kell aggódniuk, akik előszeretettel használnak fejhallgatót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)