Hirdetés

Xbox One IllumiRoom - egyelőre csak álom marad

|

Emlékeztek még az IllumiRoom bemutatójára? Úgy néz ki, hogy a rendszer még bőven várat magára és egyelőre csak a Microsoft játszik vele.

Hirdetés

A Microsoft pár hónappal ezelőtt meglebegtette egy szép új jövő lehetőségét az IllumiRoommal, ami képes a hangulati hatásokat kivetíteni és a játék világát kibővíteni a nappalink falára. A projekt létezik, viszont hozzánk csak sokára jön majd.

Az IllumiRoom demóját első látásra sokan photoshopnak, vagy woodoonak hitték, de a rendszerről kiderült, hogy létezik. Az egyetlen probléma, hogy meglehetősen hosszú ideig nem kerülhet még kereskedelmi forgalomba, mert az technológia egyelőre túlságosan drága. A Microsoftos Albert Penello elmondta, hogy az IllumiRoom egyelőre csak kutatási célokat szolgál a cégnél és nem lesz az Xbox One Kinect szenzorának alapvető része.

A Microsoft termékek tervezéséért felelős csapatának a feje azt nyilatkozta, hogy a technológia egyelőre "több ezer dollárba kerülne a fogyasztóknak" és ezt nagyon kevesen lennének csak képesek megfizetni.

Ti örülnétek, ha az IllumiRoom később belekerülne az Xbox One-hoz megvásárolható kiegészítők közé?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)