Hirdetés

Három játék is ingyen játszható a hétvégén Xbox One-on

|

Ha van Xbox Live Gold előfizetésetek, mindenképp használjátok ki a Free Play Days promóciót!

Hirdetés

Míg PC-n az XCOM 2-t lehet korlátlanul ingyenesen nyüstölni, a One-osoknak másféle élmények jutnak.

Hirdetés

Március 25. reggel 8-ig minden Gold előfizető szabadon kipróbálhat három játékot. Az NBA 2K Playgrounds 2 félig-meddig az NBA Jam szellemi utódja, kosarazni lehet benne, de humorosan áll a sporthoz. Az MX vs ATV All Out egy off-road autós-motoros játék, mely nem épp a műfaj csúcsa, de el lehet vele szöttyögni. A Vigor pedig jelenleg korai hozzáféréssel elérhető, 1991-ben, a háború sújtotta Norvégiában játszódó akciójáték, amiben 8-16 fős összecsapásokban vehetünk részt, miközben lootra vadászunk, menedéket építünk. Ha mást nem, ez utóbbit feltétlenül nézzétek meg, de azzal számoljatok, hogy a 0.8-as verziószámnál jár, illetve egyesek szerint nagyon hasonlít a DayZ-re. Ha elkészül (2019 első negyedévére ígérték, ami lassan elmúlik), ingyenes lesz.

Mivel fogtok játszani a napokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)