Hirdetés

Xbox One - itt lehet majd először játszani vele

|

Várhatóan száz konzol várja majd a játékosokat, hogy megjelenés előtt kipróbálhassák az Xbox One-t. Már októberben. Igaz, elég sokat kell utazni hozzá, de ha valaki nem bír magával, itt a lehetőség.

Hirdetés

Már a Comic-Con 2013 keretében is sokat beszéltek az Xbox One képességeiről, de egyre közeledik az időpont, amikor végre a nagyérdemű is kipróbálhatja. Debra McGrath, a Micorsoft brand menedzsere jelentette be, hogy októberben már kipróbálható lesz az Xbox One.

Sajnos nem túl közel. Az EB Games Expo 2013 idén októberben Sydney-ben nyitja meg kapuit, így ha valaki nagyon nem bír magával, akkor ide kattintva vehet jegyet, aztán repülhet a világ másik felére. Persze élnek ott is gamerek, így feltehetően ők lesznek azok a szerencsések, akik az expo ideje alatt kipróbálhatják az Xbox One-t.

Egyébként is volt némi feszkólevezető mellékíze a bejelentésnek, mivel a PAX Australia keretében csak annyit sikerült tenni, hogy egy zárt üvegkalitkában mutatták be a Microsoft újgenerációs konzolját, azt is csupán naponta 60 percig. Ennél pedig már több kell, ez nem vitás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)