Hirdetés

Pehelysúlyú Xbox érkezhet jövőre?

|

Nem kizárt, hogy jövőre a mikrokonzolok piacára is megpróbál betörni a Microsoft egy olcsóbb, de értelemszerűen kevésbé erős géppel.

Hirdetés

Az már biztos, hogy 2016-ban is lesz mivel játszania azoknak, akiknek már ott figyel a TV-je alatt egy Xbox One, de lehet, hogy a Microsoft azoknak is készül egy konzollal, akinek a pulzusa változatlan marad a "Gears of War 4" szavak hallatán.

A Petri foglalta össze, milyen technológiai újdonságokkal készülhet a redmondi cég jövőre, ezek között szerepelt egy elég érdekes gép ötlete. A "pehelysúlyú Xbox" nem a PlayStation 4-gyel versenyezne majd, hanem "sokkal alacsonyabb" áron egy olyan készüléket jelentene, ami csak a Windows store-ból elérhető játékokat (tehát lemezek kizárva) futtatna és alapvetően az Apple TV versenytársa lenne. Bár a mikrokonzolról belsős forrásokra hivatkozva írtak, nem tudni, hogy ezeket a terveket azóta nem dobta-e a MIcrosoft, ahogy tették az Xbox One eredeti, 2013-as megjelenésekor. Ha lesz is valami a kisebb Xboxból, csak 2016 második felében várhatunk fejleményeket.

Persze a legtöbben az Xbox One egy karcsúsított változatát szeretnék látni, bár erre az Xbox 360 esetében is nagyjából négy évet kellett várni. A One nagyobb méretére egyébként valószínűleg a hűtés megoldása adja a választ, viszont a szebb dizájn mellett egy kevesebb áramot fogyasztó modell is nagy előrelépés lenne.

Szerintetek lesz valami a miniatűr Xboxból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)