Hirdetés

Xbox One kontrollert csomagolnak az Oculus Rift mellé

|

A Microsoft és az Oculus VR partneri kapcsolatának köszönhetően az Oculus Rift mellé azonnal megkapjuk az Xbox One kontrollerét is.

Hirdetés

Ezekben a percekben is zajlik az Oculus Rift sajtótájékoztatója, amelyet élőben ti is követhettek, ha ide kattintotok.

A színpadon egyszer csak megjelent Phil Spencer, és csak hogy biztosan tudjuk, miért is jött, azonnal lecserélte a kivetített diát egy Windows 10 feliratra. Ezt követően bejelentették, hogy minden Oculus Rift mellé csomagolnak majd egy Xbox One kontrollert is, hogy ne kelljen külön gamepadot venni a headset mellé.

Néhány másodperccel később Spencer már arról beszélt, hogy mivel az Xbox One játékokat streamelhetjük majd a PC-re, ezekben a játékokban is használhatjuk majd az Oculus Riftet. A két vállalat partnersége azért is fontos, mert így könnyebben veszik majd fel a versenyt a Valve VR szemüvegével és a Steam kontrollerrel szemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)