Hirdetés

Xbox One - játékok letöltve vagy dobozosan?

|

A digitális letöltések egyre népszerűbbek, de a Microsoft nem feledkezik meg azokról sem, akik a hagyományos terjesztést részesítik előnyben.

Hirdetés

Pav Bhardwaj, az Xbox Live termékmenedzsere az OXM-nek adott interjújában azt mondta, hogy szerinte a digitális és hagyományos terjesztés jól működik egymás mellett. „Én nem hiszek abban, hogy a jövőben több játék jön ki digitális formában és kevesebb lemezen”- mondta Bhardwaj.

 „Valójában az egész piac növekszik, ahol mind a digitális, mind a hagyományos terjesztésnek van létjogosultsága. Vannak olyanok, akik ragaszkodnak a dobozos kiadványokhoz, de ki ne csorgatná a nyálát egy-egy játék fémdobozos gyűjtői kiadására? Emellett persze vannak olyanok is, akik a digitális változatra esküsznek.”- tette hozzá Bhardwaj.

Bharwaj szerint az a legfontosabb, hogy figyelembe vegyék a vásárlók elvárásait, és jelenleg úgy néz ki, hogy a digitális és dobozos verziókra egyaránt nagy az igény.A product menedzser arra is kitért, hogy az Xbox tulajdonosok között tapasztaltak bizonyos eltéréseket a vásárlási szokások terén, amit azzal magyaráz, hogy a játékosok egyre többen vannak, és egyre több generáció számára fontos tényező a nappaliban található játékkonzol,akiknek különböző igényeik is vannak.

„Nem tudok konkrét számokkal szolgálni, de mi határozottan úgy érezzük, hogy az Xbox közösség egyre tágabb körökben létezik. Egyre több család számára lett fontos a játék, ahogy felnőtt egy meghatározó játékos mag, akik már saját gyerekeikkel játszanak az Xbox360-on. Szerintem ezek a vásárlók kitartanak mellettünk, és minden bizonnyal az Xbox One mellett teszik le a voksukat, nem megfeledkezve az Xbox360-ról sem, ami valószínűleg majd átkerül egy másik szobába. Így bővül a közösség" - mondta Bharwaj.

Ti mit gondoltok? Jobb a dobozos változat, vagy inkább a letöltések mellett vagytok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)