Hirdetés

Xbox One - videón a közelgő frissítés két nagy újítása

|

Jelenleg csak a tesztelők érhetik el, de hamarosan mindenki számára megnyílik a klubokhoz csatlakozás, valamint a könnyű csapatkeresés lehetősége.

Hirdetés

Valószínűleg valamikor ősszel jelenik meg az Xbox One következő nagy update-je, amit a Preview programban részt vevők már próbálgathatnak. Ez hozza el a két fontos közösségi funkciót, a klubokat és az LFG-t.

A klubok részben úgy működnek, akár a klánok: csoportokba verődhetünk más játékosokkal, együtt játszhatunk bármilyen játékban, könnyen összeránthatunk egy csapatot a tagokból, akármihez is kelljen. Beszélgetni if fogunk tudni. Beállíthatjuk, publikus, zárt vagy rejtett legyen, megadhatunk szabályokat, a vezetők pedig moderációs jogokat is kapnak. A klubokat elérhetjük, kezelhetjük és figyelhetjük a frissítéseket PC-ről, konzolról és mobil eszközökről is.

Az LFG, avagy a Looking for Group lényege, hogy gyorsan csapatot találjunk valamilyen játékhoz. Megadhatunk cimkéket, vagy akár azt is, hogy mely achievement teljesítéséhez keresünk pajtásokat.

A frissítés továbbá emojikat is hoz, és fejleszti a gamerscore ranglistát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)