Hirdetés

Xbox One update - nem fog fájni

|

Az Xbox One már az első napon frissülni fog, de nem mindegy, hogy mennyit kell várnunk a telepítésre. Most kiderült.

Hirdetés

Miután a játékosok haragja a DRM és az állandó internetkapcsolat miatt kicsit megrángatta Microsoft nagy gallérját, a cég úgy döntött, hogy feladja korábbi terveit, viszont mindez azzal jár együtt, hogy az Xbox One első használatakor kap egy frissítést a rendszer. Hogy most ez okos lépés volt-e vagy sem, arról lehet vitatkozni, de a gyakorlatias felhasználó csak annyit kérdez: mennyi idő lesz ez a frissítés?

Az IGN "Ask Me Anything" (Kérdezz Bármit) rovatában Marc Whitten árulta el a nagyérdeműnek, hogy úgy optimalizálták az Xbox One-t, hogy az első update a lehető leggyorsabb lefolyású legyen. Bár a változtatás jogát fenntartják, Whitten szerint a letöltés nagyjából 15-20 percet rabol majd el a felhasználók életéből, ami vállalható áldozat a változtatások eltörléséért cserébe.

Persze ez minket még nem is nagyon érint, csak jó tudni, hogy valahol a világ egy civilizáltabb részén az Xbox One megjelenés napján 20 percig türelmetlenül topognak majd a szerencsés felhasználók, mielőtt élvezhetik azokat a szolgáltatásokat, amelyek nagy részét mi sosem fogjuk. Vigasz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)