Hirdetés

Xbox One - pletykák és friss infók (frissítve)

|

Imádjuk a friss kenyér és az Xbox One-hoz kapcsolódó információk illatát a felkelő nap fényében. Bőven van miről beszélni.

Hirdetés

Frissítés: A Microsoft közben megerősítette, hogy a független fejlesztőknek nem kell kiadó játékaik megjelentetéséhez, ráadásul külön fejlesztői konzol sem fog kelleni nekik, ugyanis minden Xbox One átalakítható lesz devkitté. Részleteket a gamescomon árulnak majd el.

Korábban írtuk: Némileg lesöpörve magáról a romlott paradicsomot, az Xbox One egy érdekes konzollá lépett elő, ami, ahogy azt az előrendelések is mutatják, igen sok felhasználó érdeklődését felkeltette. Bizony ám.

Három friss infót kaptunk a mai napra, melyek közül csak az egyik számít pletykának. Ez az arány azért elég baráti, kibékülnénk, azzal, ha ez minden nap így menne.

Kezdjük az egyik legérdekesebbel: az Xbox One fehérben is létezik. Mi - ha egyáltalán érkezik Magyarországra - csak a fekete változatot tudjuk majd megvásárolni, de a fejlesztők mindenféle kiadásban találkozhatnak vele. Először a zebracsíkos egység bukkant fel, amit, ha piacra kerülne, valószínűleg nem vennének túl sokan. Megpróbálni azért meg lehet. A konzolról feltettek egy fotót is, ezt láthatjátok a cikk tetején. Nektek tetszene fehérben?

Következzen a pletyka: ha hihetünk a Game Informer szavának, a Microsoft máshogy fog viszonyulni az indie-khez, mint eddig. A Wargaming pont a hosszú hitelesítési procedúra miatt panaszkodott a napokban, de az új szabályzat ezen nem sokat javít. Ugyanakkor az iTunes App Store-hoz hasonlóan a fejlesztő választhatják meg a megjelenési dátumot és az árat, a hitelesítés pedig körülbelül 14 napig fog tartani. A lényeg, hogy az irányítás az indie-k kezébe kerül, így az Xbox Live-on is több feltörekvő fejlesztő terméke lesz megtalálható. Mint minden pletykát, kezeljétek ezt is fenntartással, de nem lennénk igazán meglepve, ha az infók valósnak bizonyulnának.

És végül: a Microsoft nem tervez Kinect nélküli Xbox One kiadást, tagadva egy névtelen forrás állításait, aki azt suttogta, hogy 2014 nyarán olyan dobozokat is találhatunk majd a boltokban, melyek csak magát a konzolt tartalmazzák, meg persze egy hagyományos kontrollert. Olyat is hallottunk, hogy a PlayStation 4-nél olcsóbb kiadás is érkezik alacsonyabb tárolókapacitású HDD-vel, de a Microsoft mindent tagadott. Szerintük 499 dollár arányban van az értékkel, nincs szükségük lejjebb vinni az árat, az „Xbox One-élmény” Kinecttel tökéletes.

Szóval ez jutott mára Xbox One fronton. Elkezdtetek már felé kacsintgatni, vagy még mindig a PlayStation 4 az egyetlen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)