Hirdetés

Ryse: Son of Rome - új DLC a láthatáron

|

A Mars' Chosen Pack a hónap végén lesz elérhető és egy vadi új co-op módot is tartalmaz majd.

Hirdetés

Ahogy nem is olyan rég nyilatkoztak a Microsoftnál, a Ryse bár nem aratott osztatlan kritikai sikert, a kiadónál azért szeretik a Crytek első next-gen munkáját, és a játékosok között is sok rajongót szerzett magának Marius bosszújának története. Akik még szeretnének néhány órát elszórakozni végtagok és tulajdonosaik kettéválasztásával, most kapnak hozzá egy új módot és néhány új pályát is.

A háború római istenéről elnevezett Mars' Chosen Pack öt új térképet tartalmaz, ezek közül kettő (Obelisk, Pyramid) az ókori Egyiptomot idézik, kettő (a Firestorm és a Dockyard) kifejezetten az új Survival módhoz készültek, hasonlóan az egyik népszerű map, a Courtyard az új módra optimalizált verziójához.

Apropó Survival, ez lesz a bekerülő új co-op játékmód neve, melyben egy társunkkal vállvetve szállhatunk szembe a barbárok szó szerint végtelen hullámaival. A trükk annyi, hogy életerőnk folyamatosan csökken (akkor is, ha nem épp vagdalnak minket a szakállas rosszakaróink) és ezt csak az ellenség minél gyorsabb levágásával és a kivégzések használatával tölthetjük vissza. Minden hullám után, azon kívül, hogy nő a jutalmunk, egyre gyorsabban veszítünk az életerőnkből is, így növelve a kihívást.

Ehhez kapunk egy új skint (Legionary) is, a február 28-tól elérhető csomag pedig kilenc dollárba kerül, illetve a Season Pass tulajdonosai természetesen ingyen kapják meg azt. A Microsoft egyébként a DLC megjelenése kapcsán egy tíznapos Ryse-leárazást szervez február 18-a és 27-e között, ennek részeként több DLC is olcsóbban lesz elérhető, illetve az akció kezdete és február 24-e között csak negyven dollárt kóstál majd az alapjáték is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)