Hirdetés

Nagyon szeretünk Xbox One-on régi játékokkal játszani

|

Nem kevés órát pakoltunk bele olyan klasszikus játékokba, amik a visszafelé kompatibilitás miatt játszhatók a Microsoft legújabb platformján.

Hirdetés

Tényleg nagy fegyvertény és jó érv az Xbox One mellett, hogy gördülékenyen futtat bizonyos Xbox 360-as és eredeti xboxos játékokat, sőt, van ami jobban megy, mint eredeti platformján.

Hirdetés

Akár pótolni akarunk valamit, akár nosztalgiázni, egy elég széles és egyre növekvő kínálatból válogathatunk, aminek tagjait olcsón szerezhetjük be. Ez sok játékosnak tetszik, ugyanis a Microsoft közleménye szerint több mint egymilliárd órát töltöttünk a régebbi játékokkal a platformon. Legutóbb tavaly júniusban jelentettek 508 milliót.

A platform üzemeltetője korábban elárulta, hogy körülbelül az Xbox One-os felhasználók fele használta már ki a visszafelé kompatibilitást. 

Más területeken is látható növekedés, ugyanis az Xbox Live-felhasználók száma 13 százalékkal, a One eladásai 15%-kal (részben valószínűleg az Xbox One X megjelenésének köszönhetően) nőttek, és több mint 1,2 millió klub alakult. Valami isteni csoda folytán a Mixer sem állt a földbe, a Twitch riválisa több mint 10 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet.

Ti melyik játékkal játszottatok a visszafelé kompatibilitást kihasználva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)