Hirdetés

Újabb négy Xbox 360-as cím lett játszható Xbox One-on

|

Újabb Xbox 360-as játékokat eleveníthetünk fel Xbox One-on a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően, többek között a Jurassic Park: The Game-et is.

Hirdetés

Major Nelson újabb és újabb Xbox 360-as játékokról erősíti meg a hivatalos blogján, hogy a Microsoft új konzolján is elérhetővé váltak. A közelmúltban olyan klasszikusokkal örvendeztették meg az Xbox One tulajokat, mint a Call of Duty  vagy éppen a Bayonetta

Mivel a Microsoft lényegében hetente bővíti a kínálatot, ezért érdemes gyakran visszanézni a folyamatosan frissülő listánkra, most például négy újabb tételt adtunk hozzá. A legújabb játékok, amelyek utat törtek maguknak Xbox One-ra a Telltale Games-féle Jurassic Park: The Game, az egykori Eidos Hungary által jegyzett Battlestations: Midway, a Dragon's Lair és a Tour de France 2011, valószínűleg egyiket sem kell bemutatnunk nektek.

Ha már rendelkeztek a fenti játékokkal digitálisan, akkor automatikusan felbukkantak az Xbox One-os gyűjteményetekben, azonban ha kimaradtak, itt az idő őket beszerezni a konzolra.

Ti újra előveszitek valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)