Hirdetés

Ismét játszhatóvá vált két régebbi játék Xbox One-on

|

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően már egy LEGO kalandot, illetve egy kereskedős szimulátort is futtathatunk a konzolon.

Hirdetés

Sok játékos örült, amikor a Microsoft megoldotta, hogy olyan játékokat is lehessen futtatni Xbox One-on, amelyek eredetileg a legelső Xboxra vagy Xbox 360-ra jelentek meg. Nemrég pedig két újabb címmel bővült az elérhető alkotások már eddig is terjedelmes listája.

Hirdetés

Az első újdonság a LEGO Batman 2: DC Super Heroes, ami eredetileg 2012-ben jelent meg többek között Xbox 360-ra, és elég szép munkát végeztek vele a Traveller's Tales fejlesztői. Ha esetleg anno kimaradt, akkor most már Xbox One-on is pótolhatjátok a szuperhősös kalandot.

A második új cím, ami bekerült a listába, az a Port Royale 3: Pirates & Merchants, ami szintén 2012-ben vált elérhetővé több platformon, köztük Xbox 360-on is. Sajnos nem lett egy kiemelkedő alkotás, de ha szeretitek a szimulátoros műfajt, akkor talán megérhet egy próbát.

Ti szoktatok régebbi játékokkal játszani Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)