Hirdetés

Ez a 4 Xbox 360-as játék sokkal jobban fog futni Xbox One X-en

|

Bár nyilván nem ez az Xbox One X legnagyobb előnye, de a Microsoft annyira komolyan veszi a visszafelé kompatibilitást, hogy a 360-as játékokon is dolgozik még.

Hirdetés

Tegnap kiderült, hogy az Xbox One nem csak vinni fogja a klasszikus Xbox címeit, de szebbé is teszi azokat. Ma egészen hasonló hírt kaptunk az Xbox 360-as játékok Xbox One X-en futtatása kapcsán. Négy nagy klasszikus, a Fallout 3, az Assassin's Creed, a Halo 3 és a The Elder Scrolls IV: Oblivion fog megszépülni.

Hirdetés

Az Xbox One X november 7-én esedékes indulásakor jön majd az ingyenes frissítés a fenti játékokhoz. Két fontosabb különbség lesz: az Xbox One X-en futtatva ezek a játékok 9-szer több pixelt raknak ki a képernyőre, mint Xbox 360-on, illetve ezek már 10-bites színmélységet kapnak az eredeti 8 helyett.

A Microsoft ilyesmit nem említett, de jó esély van a töltési idők rövidülésére, és az fps-zuhanások teljes megszűnésére is. Kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesznek látványosak a megújulások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)