Hirdetés

A ReCore-ral indul el igazán az Xbox Play Anywhere

|

Bár a funkcióhoz szükséges technikai háttér már előbb meglesz, csak szeptember 13-án érkezik az első olyan játék, amivel kihasználhatjuk az Xbox Play Anywhere funkciót.

Hirdetés

Nemrég adta írásba a Microsoft, mikor is élesedik, amit a PC-s Windows 10 évfordulós frissítésének neveznek, Xboxon pedig Summer Update néven fut. Ebben több érdekes feature mellett hivatalosan is elindul a Play Anywhere program, de az Xbox One és PC közötti kapcsolatot még nem igazán használhatjuk ki.

A digitális címek esetében megjelenő cross-buy, közös achievement-lista és platformok közti mentés ugyanis csak kicsit több mint egy hónappal később hajtanak majd bármiféle hasznot, hiszen ekkor jelenik meg az első a Play Anywhere-t támogató játékok közül. A ReCore után viszont olyan játékok is érkeznek, amik a Windows 10 bejelentése óta ígérgetett cross-platform játékot is valósággá váltják, mint például a Forza Horizon 3, vagy éppen a Sea of Thieves. A Play Anywhere-rel kapcsolatban egyébként azt is megerősítette a Microsoft, hogy az Xboxos többjátékos mód kivételével nem lesz szükségünk hozzá Xbox Live Gold előfizetésre.

Ti tervezitek, hogy kihasználjátok az új feature-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)