Hirdetés

Xbox Series X mellé csomagolva is kapható lesz az Assassin's Creed: Valhalla

|

Legalábbis a jelek szerint egy európai országban biztosan lesz ilyen opció.

Hirdetés

Nagyon keveset kell már csak várni az Assassin's Creed: Valhalla megjelenésére, ugyanis holnap végre megkezdődhet a vikinges kaland, és a játékosok megnézhetik maguknak, hogyan szőtte tovább a Ubisoft a 2007-ben indult széria történetét.

Ráadásul a játék debütálásával egy napon érkeznek meg a Microsoft következő generációs konzoljai is, és úgy tűnik, valahol még arra is lesz lehetőség, hogy egy vásárlással zsebeljük be a gépet, és mellé a Valhallát.

Hirdetés

Egy Redditen megjelent kép alapján lesz olyan Xbox Series X konzol, ami a Ubisoft újdonságával együtt vásárolható meg, legalábbis Lengyelországban. A fotót bemutató felhasználó elvileg a Media Markt egyik alkalmazottja, és a beszámolója szerint a konzolon kívül helyet kapott még a játék dobozos változata is ebben a kiadásban. A csomag elvileg csak 29 euróval drágább, mint maga a konzol, tehát egészen jó ajánlatnak tűnik a dolog.

XSX AC:V bundle from Poland. from r/XboxSeriesX

Ti milyen játékot látnátok még egy újgenerációs gép mellé csomagolva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)