Hirdetés

Xbox Series X-re látogat a World of Warcraft?

|

A World of Warcraft: Shadowlands brazil korhatárbesorolása szerint a játék nem csak PC-re jelenik meg, de még persze így is korai az öröm.

Hirdetés

A World of Warcraft 2004 óta csücsül az MMORPG-k trónján, az eltelt több mint 15 évben pedig többször érkeztek már pletykák arról, hogy esetleg valamikor konzolokra is portolná a játékot a Blizzard, noha ebből sosem vált semmi valóra. Könnyen lehet, hogy ismét hiú reményekről van szó csupán, de akkor is fejvakargatásra adhat okot a korhatárbesorolásokért felelős brazil illetékesek adatlapja.

Hirdetés

Ahogy ugyanis az az alábbi tweetben is világosan látszik, a brazilok a készülő World of Warcraft: Shadowlands platformjaiként a PC mellett az év végén debütál Xbox Series X konzolt is megjelölték. 

Természetesen simán elképzelhető (sőt inkább ez a valószínű), hogy csak valamiféle hibáról van szó, remélhetőleg hamarosan kapunk valamiféle hivatalos cáfolatot - vagy épp megerősítést. A kavarodást az is okozhatta talán, hogy a Shadowlands megjelenésével párhuzamosan kontrollertámogatást is kap a játék, sőt az Xbox Adaptive Controllerrel is irányítható lesz.

A World of Warcraft: Shadowlands  mindenesetre idén biztosan megérkezik PC-re, Hunter pedig nemrég írt is tapasztalatairól a kiegészítő bétatesztje alapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)