Hirdetés

Xbox360 Elite mégsem annyira elit?

|

Április 29-én jelenik meg az Xbox360 Elite, mellyel 3-ra növekszik a next-gen Microsoft konzolok száma a piacon. A gép nevében található 'Elite' szócskát hallva, és az 'exkluzív' nosztalgikus fekete színben pompázó dobozt megpillantva sokak szeme felcsillanhat, azonban felmerül a kérdés: Mitől is elit az Xbox360 Elite?

Hirdetés

A Microsoft új masinája nem növeli a játékélményt. Nincsen benne jobb grafikus chip, gyorsabb processzor. A belső ugyan azt az Xbox-ot rejti, amit már többmint 1 éve megvásárolhatunk. De ezesetben tényleg elit az új Xbox? A GamePro.com szerkesztői egy kis cikkben éppen azt taglalják, miért is nem helytálló a nevében szereplő 'Elite' kifejezés: A konzol továbbra sem támogatja a wireless hálózatokat. 2007-et írunk és még a 12 évvel ezelőtti színvonalat felvonultató DS is támogatja a WiFi-t. Továbbra is hangos lesz a doboz, hisz a beépített hűtőventillátor változatlan marad. Ám az egyik legnagyobb hiányossága a gépnek a HD-DVD támogatás. A Microsoft a beépített nagykapacitású merevlemezzel a multimédia-sznoboknak szeretne kedveskedni. Azonban a Blu-ray és a HD-DVD háborújának korában, egy beépített kövektező generációs DVD formátumot támogató meghajtó hiánya mondhatni őrültség. Ugyan külön továbbra is megvásárolható a külső HD-DVD meghajtó, de az változatlanul csak az eredeti fehér színben elérhető. Képzeljük csak el az 'elit' konzolunkat fekete színben, mellette pedig ott árválkodik a kis fehér HD-DVD lejátszónk... Az oldal szerkesztői bővebben is körüljárták a témát, így akit érdekel látogasson el erre a linkre.

Címkék: #konzol
Platformok: Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)