Hirdetés

Xbox360 és Wii modding

|

Nyugaton jó ideje dívik már a különböző elektronikai eszközök átalakítása/módosítása, itthon is ismert nevén: modding. A műfaj természetes velejárója, hogy idővel elérte a konzolokat is.

Hirdetés

Hogy mi mindent tud egy kreatív ember megvalósítani, arra igen jó példa az Xbox Laptop MK II. Kár, hogy a belsejét nem láthatjuk, de így is szép munka: egy hordozható konzol. Érdemes megnézni a nagy felbontású képeket!
Egy másik nagyszerű alkotás a Wii-SNES, amit egy francia modder, Kotomi „dobott össze” február óta. A különlegessége, hogy Super Nintendo Entertainment System (=SNES) játékokat lehet az elejébe rakni. No nem csak dísznek, hanem hogy játsszunk vele, bevetve olyannyira szívünkhöz nőtt régi kontrollerünket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)