Hirdetés

Xboxos pixelbányászat - itt a Minecraft trailer

|

4 millió eladott példány után végre megjelenik a Minecraft Xboxra is, lehet megtenni a téteket, hogy mikorra éri el a 10 milliót.

Hirdetés

Sajnos még túl kell élnünk egy nagyon kemény telet, mire megvásárolhatjuk a Minecraft Xboxos változatát, de a napokban megjelent nagyon jópofa amatőr trailert azért szeretném megosztani veletek alant.

A trailer a Mojang (a Minecraft fejlesztőcsapata) egy átlagos napját mutatja be, ahol mindenki rendkívül feszülten ül az asztalánál, bámulja a monitorát, aztán egyszer csak elszabadul a pokol, mert bejelentik, hogy elkészült a Minecraft Xboxos változata. Színjátszásból biztos hogy nem tudnának megélni a srácok, érdemes nézi Notch (Markus Persson, a Minecraft kitalálója, a szakállas, ünnepien telt fickó jobb oldalon) arcát, alig bírja ki a felvételt röhögés nélkül. És az az átszellemült arc a végén, amikor belegondol, hogy ez bizony az ő játéka, szinte vártam, hogy mikor gördül le egy könnycsepp az arcán. Minden esetre ez a beharangozó trailer olyan, mint a srácok által készített játék, nincsenek benne dögös nők/grafikai elemek, nem kerül az elkészítése dollármilliókba, viszont roppant szórakoztató.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)