Hirdetés

XCOM 2: War of the Chosen - bemutatkozik az egyik főgonosz

|

Az XCOM 2: War of the Chosen során nem kevés fejfájást okoz majd a három címadó Kiválasztott, az új trailerben közülük ismerhettünk meg egyet.

Hirdetés

Az E3-as PC Gaming Show egyik legjobb mozzanata volt az XCOM 2: War of the Chosen leleplezése, aminek a játékmenetbeli újdonságai már ott elég érdekesnek tűntek. A három Kiválasztott elleni harc pedig még izgalmasabbnak ígérkezik most, hogy az egyikük képességei közül megismerhettünk párat.

Hirdetés

A taktikai játék Firaxis-féle változatának legnagyobb kiegészítőjében az egyik legkeményebb ellenfél lesz az Assassin, aki ugyan rendelkezik távolsági támadással, elsősorban a kardjával szeleteli majd fel pórul járt katonáinkat. A főgonosz például láthatatlanná is válhat, hogy észrevétlenül kerüljön közel hozzánk, egy gránáttal tovább zavarhatja a látási viszonyainkat, területre is képes sebezni, sőt, még ki is tudja hallgatni az embereinket, ami elég félelmetesen hangzik. Hogy mindez hogy fog kinézni az augusztus végén érkező kiegészítőben, azt az alábbi trailerben leshetitek meg.

Ti várjátok már az XCOM talán legkeményebb ellenfeleivel való találkozást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)