Hirdetés

XCOM 2: War of the Chosen - bemutatkozik a Templar

|

Újabb hét, újabb XCOM 2: War of the Chosen videó. Ezúttal a pengékkel operáló Templar mutatja meg magát, aki lényegében egy assasin stílusú egységként segíti az ellenállást.

Hirdetés

Az XCOM 2: War of the Chosen névre keresztelt kiegészítője annyi tartalommal gazdagítja majd a széria kedvelőit, hogy abból akár egy XCOM 3 is kijött volna, így nem meglepő, hogy a Firaxis Games hetente tud valami újdonságot mutatni a játékból. 

Hirdetés

Az alábbi trailerben ezúttal nem egy újabb gonoszt köszönthetünk, ezúttal a jók oldala bővül egy különleges egységgel: ő a Templar, aki lényegében egy rogue warrior kasztnak felel meg. Harcosunk legfőbb fegyvere az összecsapások során a pszionikus penge, amelynek köszönhetően képes villámgyors és trükkös támadásokra, így például rögtön azután, hogy lecsapott egy ellenfélre már fedezékbe is vonul. Ha sikeresen likvidálunk egy ellenfelet a támadással, azzal fókuszt gyűjtünk számára, ami elengedhetetlen, mert csak így használhatja pszionikus erejét. A "Volt" képességgel egy célpontra csaphat le erőteljesen, de ha eléggé feltápoljuk, akkor többet is képes megszeretgetni. De nagy segítségére lehet a klónja is. Nézzétek csak: 

Az XCOM 2: War of the Chosen megjelenése augusztus 28-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)