Hirdetés

XCOM: Enemy Unknown - Datálva a Slingshot DLC

|

Kellemes meglepetés volt a Firaxis terméke és az XCOM: Enemy Unknown élvezetéről a végjáték után sem kell lemondanunk, hiszen jön a Slingshot DLC.

Hirdetés

Az űrlények tovább retteghetnek kiképzett zsoldoscsapatunktól, hiszen az XCOM: Enemy Unknown hamarosan egy új kiegészítővel lepi meg követőit, amely a becses Slingshot nevet viseli magán. A tartalmi bővítés egy három pályát magába foglaló mini kampánnyal bővíti az alapjátékot, a középpontban pedig nem mások állnak majd, mint a Triádok. A sztoriban a Triád egy Zhang nevű tagja védelmet kér és cserébe nem mást szolgálat át nekünk, mint némi idegen technológiát. Jól hangzik?

A Slingshot DLC december negyedikén válik megvásárolhatóvá PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, az árazását tekintve 6.99 dollárt vagy 560 Microsoft pontot kell érte leszurkolnunk. A Slingshot a Firaxis által beígért két DLC közül az első, így számíthatunk arra, hogy a közeljövőben újabb tartalommal bővül az XCOM: Enemy Unknown repertoárja.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)