Hirdetés

XCOM: Enemy Unknown - ilyen lesz a multi

|

Meglepetésre többjátékos módot is kapunk a hosszú és kimerítő kampány mellé.

Hirdetés

A Firaxis korábban nem verte nagydobra, hogy az XCOM: Enemy Unknown megjelenése pillanatában többjátékos móddal is rendelkezni fog.



A srácok erőforrásaik legjavát érthető módon a kampányra fordították, de azért el kell ismerni, hogy nem hangzik rosszul, amit multis fronton összehoztak. Nem ez lesz ugyan a szerverek új királya, de azért el lehet majd szórakozni az egy az egy elleni, leginkább deathmatchként leírható játékmóddal.



Röviden és tömören így fest majd: adott pontmennyiségből (alapbeállítás mellett 10.000) kell összevásárolnunk magunknak egy csapatot, illetve felszerelést, amivel aztán megkeressük és ízekre szedjük az ellenfél csapatát. Az összeállításnál teljesen szabad kezet kapunk, emberek és idegenek gond nélkül vegyülhetnek, nincs itt sztori, csak móka és kacagás. Mármint a nyertes részéről.
A feltételek (pontkészlet, időlimit) módosíthatóak lesznek, és az online mellett lokális multira is lehetőségünk nyílik. A PC-változat például LAN-támogatásban részesül. Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)