Hirdetés

Xi3 Piston - most akkor ez is Steam konzol?

|

A korábbi ellentmondásos nyilatkozatokat követően most végre talán egy kis rálátást nyerhetünk a Valve és a nappali PC kapcsolatára.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a Valve hivatalossá tette a hardveres ambícióit, az Xi3 féle Piston volt az első olyan gép, amely reagált a nappali PC forradalomra, így nem csoda, hogy sokan azonnal valamiféle kapcsolatra gyanakodtak a kettő között.

Ugyan maga az Xi3 is helyeselt, amikor a Valve-t emlegették a projekt fő támogatójaként, ők ettől gyorsan elhatárolódtak, arra hivatkozva, hogy már nem állnak kapcsolatban a Piston konzollal, és egészen biztos, hogy az nem egy hivatalos Steam Machine.

Nem az Xi3 az egyetlen gyártó, akivel a Valve kapcsolatba hozható mégis, ezt bizonyítja az is, hogy legutóbbi bejelentésük keretében egy Steam Machine helyett egy teljes választékot ígértek, ami ismét okot ad a találgatásra a Piston-nal kapcsolatban.

Elég nehezen követhető a huzavona, de szerencsére már nem kell sokat várni, hogy tisztábban lássunk az ügyben, hiszen az Xi3 weboldalán hatalmas visszaszámláló jelent meg, amely lejártakor a cég friss információkat fog megosztani a gépezettel kapcsolatban.

Ti mire számítotok? Érdekelne titeket egy olyan nappali PC, mint a Piston?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)