Hirdetés

XIII Remake - megjöttek az első képek

|

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan fog kinézni a cell shaded FPS, akkor nézzetek rá az első megjelent képekre.

Hirdetés

A Microids és a PlayMagic kiadták az első csomagnyi látnivalót a nagy erőkkel készülő XIII Remake-ből. A fejlesztők újjáépítik a 2003-as cell shaded lövöldét, és míg a vizuális oldalt az alapoktól húzzák újra, a játék nagy része marad a régi.

Hirdetés

A belga képregényen alapuló XIII-ban egy amnéziás hőst irányíthatunk, aki senkit nem tud magáról, azon kívül, hogy van nála egy kulcs és a XIII-as szám van a kulcscsontjára tetoválva. Ja, és hogy meg akarják ölni, mert őt vádolják az Amerikai Egyesült Államok elnökének meggyilkolásáért. A sztori 34 pályán pörget végig bennünket, mindvégig tömény akcióval és képregényes látványvilággal. A Remake ezt a varázst akarja visszahozni, a látványra pedig egyelőre nincs panaszunk.

A XIII Remake valamikor 2020-ban érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)