Hirdetés

XomB - Szamuráj zombik a feudális Ázsiában

|

Ázsiában sötét erők rabszolgasorsba kényszerítik az ártatlan lakosságot, hirtelen félelmetes háborúba csöppenünk.

Hirdetés

Bámulatos erőkkel felruházott hallhatatlan seregek trappolnak keresztül szerencsétlen cipzárfejűek rizsföldjein, elejtett zsákmányaik megannyi gusztustalan kreatúra formájában visszatérnek az elevenek soraiba. Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy idén is helyet tudunk szorítani a futószalagon érkező zombis játékoknak, hasonlóképpen gondolkozhatnak a 3G Studios vezetői, akik bejelentették XomB névre hallgató alkotásukat, melyet kreatívjaik a Zombie szóból facsartak ki. Közleményük szerint Ázsiát gonosz erők ocsmány teremtményei fenyegetik, válogatás nélkül lemészárolják a feudalizmus dicső korában megélhetésért küzdő ártatlan népességet. Természetesen vállunkat nyomja az elnyomott területek felszabadításának terhe, mint ezelőtt számtalan esetben, ezúttal is „epikus csatákban" harcolhatunk a gonosz ellen, valamint megismerkedhetünk az ázsiai mitológiával. Jelen pillanatban nem tudni pontosan, milyen stílussal párosíthatjuk a játékot, még lehet belőle stratégia, akció- vagy szerepjáték. Heteken belül okosabbak leszünk, a XomB asztali, PlayStation 3, Xbox 360 rendszerekre és marokkonzolokra érkezik az ünnepi tumultusban.

xomb.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)