Xpand Rally @ GC" /> Xpand Rally @ GC"/>
Hirdetés

Xpand Rally @ GC

|

Mint bizonyára tudjátok, a Techland, az alig néhány napja befejezett Chrome mellett egy autós játékot is fejleszt. Ez az Xpand Rally nevet kapta, és a legnagyobb érdekessége, hogy a Chromeban megismert enginere épül. A játék maga egyébkent sokkal jobb, mint amire számítottam. Legnagyobb örömömre nem az volt a fejlesztők célja, hogy egy az egyben lemásoljak mondjuk a Colin sorozatot, hanem egy viszonylag új képet adjanak a rally világáról. Értelemszerűen nem lehet egy teljesen új valamit adni, de legálabb a grafika elég elfogadható, a fizika meg kicsit esetlen, de még javulhat, és egyébkent az összhatás is elég kellemes. Rövidesen megjelenik majd a Chrome demója, és elvileg azután néhány héttel jön majd az Xpand Rally tesztelhető változata is. Remélem, tudják is tartani majd ezen ígéretüket a fejlesztők.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)