Hirdetés

Yakuza 3 - helyszín trailer

|

A demó, a szebbnél szebb képek és a szereplőket bemutató trailer után, ezúttal a helyszíneket ismerhetjük meg. Két hét múlva itt a Yakuza 3!

Hirdetés

A SEGA a múlt héten elérhetővé tett Yakuza 3 demó és a szereplőket bemutató trailer után, tovább akarja fokozni a japán alvilágba alászálló játékra áhítozók feszültségét - ami a nyugati bemutató bő egy éves késése fényében már így is éppen elég nagy. Azt meg csak halkan említem meg, hogy a japán játékosok már a Yakuza 4-et várják...

A legfrissebb trailer-ből a főhősünkkel bejárható fontosabb helyszíneket ismerhetjük meg, és láthatjuk a sokarcú Kazuma-t, ahogy az okinawai tengerparton pihen, békésen horgászik, gondoskodik az árvaházi gyerekekről, aztán beveti magát Tokió éjszakai életébe. De mi ez, családi mozi délután, amit a nagymama és az unoka együtt nézhet a tv-ben? Hát nem. A trailer azt is megmutatja, hogy ha szükséges, a galamblelkű Kazuma marcona yakuzaként, rezdüléstelen arccal veri péppé a kötekedő rosszfiúkat.

A március 12-én Európába érkező Yakuza 3-ból a fejlesztők kivágták azokat a részeket, amik csak a japán gamerek számára érdekesek, a nyugatiak viszont nem értenék őket, így nem kell a japán történelmét érintő kvízt végigcsinálnunk, és a hosztesz klubokat se fogjuk felkeresni.

Már csak két hét...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)