Hirdetés

Yakuza 5 - ingyenesen tölthették a PS Plus-előfizetők

|

Meglepő dologgal szembesülhettek a PlayStation Plus előfizetéssel rendelkező PS3-as játékosok, ugyanis feltűnt számukra teljesen ingyen a Yakuza 5.

Hirdetés

Mikor június utolsó napjaiban a Sony ismertette a júliusi PlayStation Plus kínálatot, akkor még nem sejtettük, hogy nem sokkal később a Yakuza franchise-nak köze lesz a szolgáltatás aktuális felhozatalához, pedig most pontosan így történt. 

A PlayStation Plus előfizetéssel rendelkező PlayStation 3-as felhasználók ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy az európai PlayStation Store-ból ingyen le tudják tölteni a Yakuza 5-öt. Sokan rendszerhibára gyanakodtak, mások pedig arra voksoltak, hogy mivel a korábban beharangozott Fat Princess nem szerepelt a felsorolásból, így azt válthatja a Yakuza 5

A hír írása közben azonban az előbbi tábornak lett igaza, a Yakuza 5 többé már nem tölthető ingyen, a Sony villámgyorsan javította a bakit. Érdekes, hogy a Fat Princess továbbra sem vált elérhetővé, de várhatóan hamarosan ezt is orvosolni fogják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)