Hirdetés

Yakuza 6 - minijátékokból ezúttal sem lesz hiány

|

A Yakuza 6: The Song of Life a sorozat eddigi hagyományaihoz híven rengeteg kikapcsolódási lehetőséget ad a fő sztoriszál mellé, amiket most egy új trailerben nézhetünk meg.

Hirdetés

Ugyan a Yakuza 6: The Song of Life egy kifejezetten komoly központi történetszálat ígér az idősebb Kazuma Kiryu főszereplésével, nem egy Yakuza játékról lenne szó, ha nem bővelkedne ezúttal is őrült minijátékokban. A Sega is jól tudja, hogy vannak, akiket ezek érdekelnek a legjobban, így egy külön trailert is kaptak a mellékes tevékenységek.

Hirdetés

Ahogy az alábbi videóban láthatjátok, ennek kapcsán a kiadó egy kis önpromóciót is becsempészett az új részbe, ugyanis egy, klasszikus Sega-játékokat felvonultató játékterem is vár majd minket. De lesznek hagyományos értelemben vett minijátékok is, hősünket elvihetjük edzeni, baseballozni (amit akár egy csapatban is folytathatunk), de a videóban darts, szigonyhalászat, zene, egy randizós minijáték, sőt, még babanyugtatás és macskaetetés is feltűnik, úgyhogy a Yakuza 6-ban tényleg az élet szinte minden területét lefedik a készítők. Reméljük, játékbeli adóbevallást azért nem kell készítenünk.

Nektek melyik a kedvenc minijátékotok a sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)