Hirdetés

Yakuza bejelentés jön

|

Augusztus 18-án "meglepetés bejelentéssel" kedveskedik nekünk a Sega, amikor is egy új Yakuza játékot üdvözölhetünk.

Hirdetés

Japán források szerint a bejelentésre augusztus 18-án, magyar idő szerint reggel 10 órakor kerül sor. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy milyen bejelentésre készülhetünk, de elképzelhető, hogy a többé-kevésbé PlayStation exkluzív Yakuza széria PS4-es folytatását mutatják be.

Nyugaton, ahogy nálunk is még a tavaly márciusában megjelent Yakuza: Dead Souls kapható csupán, a legutóbbi Yakuza játéknak, a Yakuza 5-nek még nem erősítették meg nyugati megjelenését, így talán erről is hírt kaphatunk egyszer.

A Yakuza széria megalkotója Toshihiro Nagoshi, akinek egyébként a Binary Domain is köszönhető, remélhetőleg ismét valami megnyerő ötlettel áll elő. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)