Hirdetés

Nyakunkon a Yakuza Kiwami PC-s megjelenése?

|

Elkezdték legenerálni a játék steames kódjait, ez pedig csak egy dolgot jelenthet.

Hirdetés

A szemfülesebb játékosok (illetve azok akik egész nap a Steam adatbázisán lógnak) nemrég észrevehették, hogy a Yakuza Kiwami SteamDB oldalán fontos változások jelentek meg. Ezekből pedig arra lehet következtetni, hogy már nem kell sokáig várnunk a játék érkezésére. 

Hirdetés

Június óta tudjuk, hogy a Yakuza 0 és a Yakuza Kiwami (tehát az első rész felújított változata) is ellátogat a jó öreg személyi számítógépekre. A Yakuza 0 PC-s kiadásán már túl is vagyunk, augusztusban ti is olvashattátok róla BZ tesztjét. A Kiwamira viszont ezidáig várnunk kellett. A fentebb linkelt SteamDB oldal frissítései alapján viszont pár napja elkezdték legenerálni a játékhoz tartozó Steam kódokat. Ez pedig elég egyértelmű jel arra, hogy a megjelenési dátumnál szereplő "coming soon" felirat hamarosan egy konkrét napra változik át. 

Ti ki fogjátok próbálni PC-n is a Yakuza Kiwamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)